Източник на самочувствие за есен-зима 2022

Сезон есен-зима 2022 внася свежи нотки към винаги женствената и елегантна колекция Lisca Fashion

14 November 2022

Снимка: пресофис на марката

Сезон есен-зима 2022 внася свежи нотки към винаги женствената и елегантна колекция Lisca Fashion – с ярки сезонни принтове, носещи енергия и моден ефект, от една страна, и нежни междусезонни цветове и базови елементи, от друга.

Сериите представят своя собствена история, но и се допълват взаимно, създавайки перфектен баланс между модните лакомства и неща от първа необходимост във всекидневието.

И така, коя би била любимата ви тема? Дали неоромантиката, вдъхновена от природата, с впечатляващи бродирани детайли и с удобни базови кройки?  Или ще отпразнувате своята уверена женственост и индивидуалност с дръзки флорални щампи за максимално привличане?

А дали да не предпочетете меко бельо от модален памук, изработено от оребрен лек материал, осигуряващо удобство при основните артикули – уютни и женствени, което същевременно осигурява идеално поддържащо прилепване?

За да ви помогне в създаването на перфектен вид у дома или навън, Lisca Fashion включва изискани и женствени нощни облекла, бельо, което да подхожда на модния ви стил, и удобни готови комплекти.

Колекцията Lisca Fashion есен-зима 2022 ни носи интересен баланс между свежи, въздействащи сезонни вибрации и подчертано женствено базисно бельо. Тя може да е онзи източник на самочувствие, от коeто всички се нуждаем.

Вижте снимки от колекцията в галерията ни, за да откриете вдъхновение за коледен подарък – за вас или близките ви. А ето и още една хубава новина:

Подарък бикини към всеки комплект от новата есен-зима колекция. Промоцията е валидна от 01.11. до 30.11.2022 г. или до изчерпване на количествата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР