Как да носим дамски боти „Челси“ със стил

07 October 2022

Дамските боти „Челси“ са изключително популярни и вие със сигурност сте ги виждали – те са високи до глезена, без ток или с дебел, много нисък ток. Но най-отличителната им черта са парчета ластична материя, вмъкнати от двете им страни. Точно парчетата са причината обуването на този тип боти да е много лесно, тъй като не се налага да се използват ципове или връзки. Именно това прави „Челси“ изключително популярни и обичани дамски боти за ежедневието.

Ако и вие имате нужда от практични, топли и елегантни боти, ето как да носите „Челси“ със стил в почти всяка ситуация.

С навити панталони

Тези дамски боти стигат до глезена, но не са плътно прилепнали по него. Затова те трудно се комбинират с панталони, особено ако не са скини. И все пак любимите ви прави дънки или панталони могат да стоят перфектно с „Челси“, ако просто навиете крачолите до ръба на ботите. Няма нужда да се стремите маншетът да е идеален – така ще придадете на визията си една идея непокорност и приятна небрежност.

С чорапи

Есента си е хладен сезон и чорапите са винаги добре дошли, а с тези дамски боти има още по-сладък начин да ги носите. Оставете меките чорапи да се подават над ботите и ги наберете над ръба им, навийте крачолите по-високо така, че да се вижда и малко от крака ви, и сте готови със закачливата си есенна визия.

Друг вариант е да обуете туристически чорапи или гети и много тесни дънки. Пъхнете крачолите в чорапите и ги наберете над ръба на ботите, за да получите ефекта на гети и едновременно да затоплите и удължите визуално краката си.

С мини пола

Разбира се, има и още по-женствени начини да носите дамски боти „Челси“. Извадете любимата си къса пола, добавете мек пуловер и красив чорапогащник или клин и обуйте ботите. Ширината на ботите ще подчертае изящните ви крака и те ще изглеждат още по-стройни и дълги. И малко закачливи, разбира се.

С пола под коляното

Полите или роклите със средна дължина също стоят много добре с дамски боти „Челси“. Изберете права пола, комбинирайте с любим пуловер и добавете контрастен чорапогащник или клин, най-добре в по-светъл цвят. По този начин краката ви ще изпъкнат приятно на фона на дрехите.

С дънки

Най-голeмият плюс на ботите „Челси“ е, че можете просто да ги обуете с любимите си прави или тесни дънки, като оставите крачолите отвън или ги пъхнете в обувките – както ви хареса. Във всеки случай получавате удобни обувки и стилна градска визия.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР