Модните стилове за лятото на 2022 година

29 July 2022

Откакто пандемията от COVID-19 отмина, ежедневната мода успя да си спечели много фенове. Продължителните престои у дома ни позволиха да оценим истински комфорта, приемайки удобен и релаксиращ стил, свързан с облеклото ни. И дори и с отминаването на пандемията, лесно може да бъде забелязано, че небрежният стил заема челни позиции в предпочитанията на повечето хора.

Как изглежда насладата в горещите летни дни? Широка тениска, комбинирана с чифт леки готини шорти. А колкото до обувките, те следва да бъдат в съответствие с тенденциите.

Сандалите и спортните обувки вече не липсват в нито един гардероб.Моделите са толкова разнообразни, че колкото и специфичен вкус да имате, няма как да не откриете нещо подходящо за предпочитанията ви. Цветовете, които се носят тази година, също предлагат комфорт и релакс. В топ нюансите за 2022 откриваме бледо розово, изумрудено зелено и лилаво, които добавяме към гардероба си със спортни дрехи.

Но когато го обновявате, не забравяйте, че е важно да вземете предвид какво точно ви подхожда според фигурата, но и според това, което искате да подчертаете. Не на последно място, съобразете се със собствената си индивидуалност, за да изберете най-подходящите тоалети, които ще ви позволят да се чувствате комфортно.

Ако искате да започнете с обувките, имайте предвид, че сандалите са на власт и през това лято. По-масивните като дизайн нашумяват все повече и през тази година, оставайки част от актуалните тенденции.

Стилът от 70-те се запазва на лидерски позиции и в тенденциите за лято 2022. Иначе казано, високите сандали с дебел ток и платформа са задължителни за сезона. Не знаете откъде можете да ги закупите? Не се колебайте да изберете от богатия каталог с дамски сандали на Fashion Days, където ще откриете най-различни цветове и модели. От съществено значение е да проектирате свой собствен стил, за да избирате по-лесно аутфитите си. Въпреки това не забравяйте, че не е задължително да правите компромиси с качеството.

Тази година отново се носят панталони с ниска талия, но трябва да имате предвид, че са подходящи единствено за свободното време и не е добра идея да ги носите на работа.

За офиса е подходящ чифт официален панталон с ниска талия, дамска риза и обувки на висок ток. Оставяйки настрана офис визията, през тази година не пропускайте да добавите в гардероба си университетско яке за свободното време.

Аутфитите, вдъхновени от американската университетска култура, са добър ориентир, ако желаете да постигнете свежа визия, съчетана с класически кецове. Спортните обувки в ярки цветове са идеални за закачлива вечер с приятели, в парка или за приятна сесия каране на колело. Спортните дрехи на Nike могат да бъдат комбинирани в множество различни тоалети, които ще ви позволят да се чувствате заредени с енергия и готови за приключения.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР