Дженифър Анистън на 53 и в 53 Инстаграм визии

11 February 2022

Снимка: Instagram

„Знам, че имам бръчки на челото, както и фини линии около устата, но те са от усмивки... Аз обичам да се усмихвам, така че - нека ги има!“, казва Дженифър Анистън, която днес навършва 53 години.

И днес актрисата ще има много поводи за усмивки, защото въпреки че няма официално мъж до себе си, винаги е разчитала на приятелите си, а тя може да се похвали с много такива.

Анистън ще отбележи рождения си ден на Хаваите, където в момента снима новия си филм заедно с близкия си приятел Адам Сандлър. Представяме ви тази прекрасна и винаги усмихната актриса в 53 снимки както от Инстаграм профила й, така и от червения килим. Със сигурност ще се забавлявате, докато разглеждате галерията.

Не знам какво означава да бъдеш „секссимвол“. Когато се погледна на корицата на някое списание, не виждам себе си там. На снимката е една друга жена – гримирана, издокарана, направена... Това не съм аз“, казва Анистън.

А когато я питат кога се чувства най-красива, актрисата отговаря: „Когато съм в кръга на най-близките за мен жени“. Friends forever!

Актрисата обаче е категорична за едно нещо: „Не съжалявам за нищо“. Без значение дали става въпрос за мъже, деца, кариера... Тя е доволна от живота си и твърди, че най-доброто тепърва предстои.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР