Джулиан Мур и тайната на неувяхващата й красота

eva.bg 21 June 2021

Снимка: getty images/guliver

Джулиан Мур е една от онези магнетични жени, чийто външен вид сякаш е неподвластен на времето. На 60 години тя продължава да е толкова впечатляваща, истинска и красива, както и преди две десетилетия.

Да, годините й личат, но остарява красиво и достойно. Наясно сме, че подобен външен вид често е въпрос на гени, че за нея се грижи цял екип професионалисти, но както всяка жена, тя също си има своите малки тайни за неувяхваща красота. Ето какво сподели по този повод Джулиан Мур в интервю за The Sydney Morning Herald.

Слънцето е враг номер едно на кожата, затова и аз винаги слагам на лицето си слънцезащитен продукт и никога не излизам от вкъщи без шапка. Майка ми ме е научила на това, тя никога не ни позволяваше да стоим на слънце незащитени. Самата тя непрекъснато криеше лицето си от слънчевите лъчи, а моята кожа е като нейната“, каза Мур.

Тя допълни, че получава и допълнителна помощ от естетичната индустрия, използвайки микронидлинг. Процедурата представлява убождане на кожата с миниатюрни иглички, като по този начин я стимулират да произвежда повече колаген и еластин.

Радиочестотен лифтинг е другата процедура, на която се подлага. При нея се използва радиочестотната енергия (RF) за загряване на кожата с цел отново стимулиране на производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

По отношение на спорта, това, което прави пет пъти седмично, е йога. „Именно йогата ме спаси през изминалата една година на ограничения, карантина, пандемия“, казва Мур.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР