Мишел Обама коментира скандалното интервю на Меган и Хари

eva.bg 17 March 2021

Снимка: YouTube

В последното си интервю за предаването Today по NBC, Мишел Обама коментира скандалното интервю на Меган Маркъл и принц Хари в шоуто на Опра Уинфри.

Разкритията, които се направиха по време на разговора с Опра, шокираха милионите зрители по света, така че шумът около британската кралска фамилия едва ли ще се разсее скоро. Не е изненадващо, че попитаха Мишел Обама какво мисли за всичко това.

„Не мога да кажа, че съм напълно изненадана от това, което Меган сподели. Единственото нещо, за което не спирам да мисля е, че семейството е най-важно. То е на първо място. Това, през което Меган и Хари минават, е ужасно, затова се моля двамата да намерят начин да простят и да преодолеят случилото се. Наистина се надявам да се изяснят, да намерят любов и решение на всичко това. Защото няма по-ценно от семейството“, категорична бе Мишел.

Меган Маркъл и Мишел Обама се запознават пред 2018 г., когато бившата Първа дама на САЩ е на турнето на своята книга „Becoming“. Когато стига до Лондон, Маркъл присъства на представянето на книгата. След това двете разговарят с часове. „Мишел и Меган станаха много близки“, издават вътрешни източници. Въпреки това Мишел не зае страна, а призова херцозите на Съсекс да намерят сили за прошка.

1 КОМЕНТАР
1
Лала
07 April 2021, 11:08

Не само, че е заела страна, но и го заявява рязко и категорично. Не била изненадана за мъките, през които минават тези страдалци и се надявала да намерят сили да простят. Моля не пишете глупости!!!!

ТВОЯТ КОМЕНТАР