Честит рожден ден на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Двоен рожден ден на една легендарна двойка

eva.bg 25 September 2023

Снимка: Instagram

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са заедно от две десетилетия, имат две прекрасни деца и освен това споделят една и съща дата на рождения си ден.

Днес Майкъл Дъглас става на 79, а Катрин Зита-Джунс на 54.

Дани Де Вито ги запознава през 1998 г. и между тях почти веднага прехвърчат искри. Катрин и Майкъл си казват заветното „да“ в хотел "Плаза" в Ню Йорк през ноември 2000 г. Тя неведнъж е изказвала убеждението си, че бракът изисква постоянно старание: „Огънят трябва да се поддържа постоянно. Повечето хора избързват при първия изникнал проблем да прекратят брака си. Но трудностите трябва да се преодоляват и преборват“, категорична е актрисата.

Двамата с Майкъл преживяват много: имат 25 години разлика, което винаги е било повод връзката им да бъде обсъждана, Катрин страда от биполярно разстройство, а през 2016 г. стана ясно, че Дъглас има рак на гърлото. Но през всичко това преминават заедно, посрещайки смело житейските изпитания.

„Когато поставиха диагнозата на Майкъл, си помислих, че ще трябва да ме събират от пода. Знам, че се случва на много хора, но е трудно да приемеш, че се случва на теб“, казва и актрисата. Тя влиза няколко пъти в клиники за лечение на биполярното разстройство, и досега потиска депресията с лекарства и терапии.

Нито един от двамата никога не е отричал трудностите в живота и брака им, но всичко това очевидно е закалило връзката им, вместо да я разруши. „Живеем прекрасен живот!“, споделя сега Катрин.

А какво си пожелават за рождените дни? Здраве! Любовта я имат.

Честит рожден ден на тези двама необикновени актьори, звезди, личности!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР