В кухнята и на масата с Шакира

eva.bg 11 March 2020

Няма как пускането на видеоклип на Шакира да не се превърне в новина, защото мултиплатинената изпълнителка и носител на „Грами" е известна с това, че няма скучни клипове.

Латино звездата винаги е залагала на визия, плът, цветове, танци и много, много съблазнителни движения. Е, не ни разочарова и този път.

Факт е новият клип на Шакира към хита й “Me Gusta” с участието на пуерториканския феномен Anuel.

Това е първа колаборация на Shakira с мултиплатинения латино рапър, а видеото излиза след грандиозния успех на изпълнението й на Super Bowl с Jennifer Lopez. Вибрантният и сюреалистичен клип, който само за три дни събра почти 12 милиона гледания, е режисиран от Drew Kirsch, създал видеото към парчето на Taylor Swift „Lover", и съдържа традиционните за суперзвездата смели мащабни визуализации.

Този път Шакира разбива модните стереотипи в цветно high fashion облекло върху маса в пъстра кухня, докато Anuel приготвя храна на заден план. Видеото преминава и през разнообразни и секси табани на рапиращия Anuel на покрива на бърз влак и на Shakira, заела позицията на председател на банкетна маса като за кралица.

Вижте ги.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР