Джулиан Мур: Може да имате всичко

eva.bg 07 August 2019

Снимка: getty images/guliver

Джулиан Мур е една от любимите ни актриси, чиято кариера никога не е била в застой, която има прекрасно семейство, дълъг и щастлив брак. Няма да говорим за неостаряващата й красота, защото при някои жени годините наистина са без значение.

След седмица на голям екран ще се завърти филмът „After The Wedding“, който тя прави заедно със съпруга си Барт Фройндлих – той е режисьор, а тя в една от главните роли. За премиерата на лентата в Лос Анджелис Джулиан позира редом до половинката си и останалите звезди от филма. И отговори на въпроси, свързани както с продукцията, така и с факта, че продължава да е хем много ангажирана с работа и проекти, хем това да не вреди на личния й живот.

През 1996 г. на една снимачна площадка Джулиан среща режисьора Барт Фройндлих. Барт е на 26, а тя – на 35. Една година след началото на връзката им се ражда синът им Кал, а след още 5 – дъщеря им Лив. После решават да се оженят. Сватбата е скромна и в тесен кръг. Джулиан сияе от щастие. „В онзи момент наистина разбрах, че съм най-голямата късметлийка на света. Имах всичко – страхотен мъж, прекрасни деца и работа, за която умирам и за която все още, слава Богу, ме търсят.“

„Мразя целия този исторически период, когато непрекъснато се е повтаряло на жените, че не могат да имат всичко. Аз съм доказателство за обратното и искам да ви кажа: Да, може да имате всичко! Не е лесно и не мисля, че има човек със семейство и работа, който да твърди, че е лесно. Но си струва.

Най-ценното нещо на света е да имаш тези две неща, защото всеки се нуждае от любов и от работа. Това твърди и Фройд. Не е необходимо да е работа на заплата, а да си открил призванието си, да вършиш нещо, за което ти пука, което приемаш лично. И в същото време да имаш някого, когото обичаш – мъж, дете, домашен любимец... няма значение. Затова не слушайте, когато ви се обяснява, че трябва да пожертвате едно от двете“, каза Джулиан Мур, която във филма играе жена, начело на собствена компания, която много обича, както и дълбоко привързана към семейството и децата си.

Вижте трейлъра, а в галерията ни разгледайте снимки от премиерата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР