Меган Маркъл за британския Vogue: Сили за промяна

eva.bg 29 July 2019

Сили за промяна“ е заглавието на септемврийския брой на британския Vogue, за който херцогинята на Съсекс бе поканена като гост-редактор.

Меган е първата кралска особа, която участва в съставянето на брой на модната библия. На корицата са 15 жени, на които херцогинята искрено се възхищава, „защото са допринесли за положителни промени в света“, както самата тя казва.

Групата от жени, избрани от Маркъл, са освен познати знаменитости, така и политици и активисти, занимаващи се с проблеми като неравенството, правата на транссексуалните, климатичните промени и стереотипите за красота. На корицата има едно празно изображение, шестнадесето по ред, играещо ролята на огледало, отразяващо всеки читател, който трябва да съзнае своята роля в света и сам да се бори за промени. Това е лична идея на Маркъл.

Сред жените, появили се на септемврийската корица, са Джейн Фонда, Салма Хайек, както и 16-годишната Грета Тунберг, която стана популярна с борбата с промените в климата. Самата Меган е била поканена да присъства на корицата, но херцогинята е отказала, тъй като, по нейни думи, би било „твърде самохвално“ от нейна страна.

Уви, много от почитателите на кралската фамилия не харесаха проекта на Меган и заваляха много негативни коментари из социалните мрежи. Така или иначе, Едуард Енинфул, главен редактор на британския Vogue, смята, че това е най-значимото издание за цялата година, а критиците твърдят, че това е една от най-радикалните идеи в историята на Vogue.

 

1 КОМЕНТАР
1
Mira 6
29 July 2019, 15:33

Меган е много посредствена,комплексирана и фалшива жена . Тя дори не може да направи един смислен избор – манекенки , модели ,актриси . И няма нито един учен , медик , инженер,работещи жени ,които работят,отглеждат деца и се грижат за близките си и са допринесли за развитието на обществото .
Меган е ужасяващо нарцистична жена . Да казваш ,че правиш благотворителност и да си с рокля за 2200 паунда платени от данъкоплатците е лицимерие .

ТВОЯТ КОМЕНТАР