Една чаровна принцеса на 4 годинки

eva.bg 02 May 2019

Снимка: Instagram

Чаровната принеса Шарлот, едно от децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, днес навършва четири годинки. По този повод майка й разпространи три нови нейни снимки, направени именно от нея.

Както заявяват от двореца - „снимките са направени през април месец от херцогинята в двореца Кенсингтън и в дома им в Норфолк.“

Само преди около седмица Кейт отбеляза и първия рожден ден на третото си дете – принц Луи, пак пускайки три негови снимки, направени от нея. По всичко личи, че фотографията е голямо хоби и страст на херцогинята на Кеймбридж.

Така че, докато всички чакат принц Хари и Меган Маркъл да разпространят първи снимки на бебето си, за което се спекулира, че вече е родено, но все още пазят щастливото събитие в тайна, може да се порадваме на други малки и чаровни кралски наследници.

В галерията ни може да видите както снимките на Шарлот, направени от майка й за 4-я рожден ден, така и едни от най-забавните й моменти по време на официални изяви, забавления в парка или сватби, на които малката принцеса е имала честта да бъде шаферка.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР