Моден блиц с... Диляна Попова

Актриса, модел и дизайнер

eva 18 December 2018

Снимка: фотография Радина Ганчева, стилист Сандра Клинчева, грим Елиза Попова, коса Благовеста Маркова за салон Georgi Petkov

В хипнотично красивите сини очи на Диляна лесно можете да разчетете смисъла на онази заредена с копнеж дума, за която всички тайно или явно си мечтаем – свобода. Тя е от жените, които не се страхуват да правят точно това, което ги прави щастливи. Държи на личния си стил, доброто възпитание, качествените отношения и максимума в планираните резултати – независимо дали става дума за кино, мода или майчинство. За нас бе удоволствие да я срещнем отново и да поговорим на любимата ни тема – тенденциите за студения сезон.

МОДЕН БЛИЦ

Твоят личен стил в три думи: Удобно, без претенция и с лека закачка.

Любим моден тренд този сезон? Тишърти и маратонки навсякъде...

Трендът, който така и не разбра? Този на огромните дупета...

Ти самата ще инвестираш в… Chanel

Защото... е класика

И с удоволствие ще продължиш да носиш... мъжки костюм

Всъщност в гардероба ти винаги ще има място за... къса рокля и бяла риза.

И никога няма да те видим облечена в… лилаво.

Основните съставки на добрия стил са... характер, линия и силует.

А в графата „лош вкус“ би поставила... неумението да прикриваш недостатъците.

Адмирираш жените, които... сякаш са родени на висок ток.

Най-добрата част от твоята работа е... че моментите остават.

Думата, която те описва най-добре в момента е... Freestyle.

 

GAUCHO GIRL
Не случайно Диляна е едно от любимите лица на EVA през годините и с лекота би оглавила всяка класация за женственост. Крехка, нежна и с реещ се поглед, тя е от жените, които биха могли да облекат и най-строгите „мъжки“ дрехи и пак да ги омекотят с излъчването си. Така този „гаучо“ стил, характерен за мъжете в Аржентина, стои прекрасно на Диляна и й носи нужната нотка твърдост.

THE ROCK ATTITUDE

От друга страна Диляна е жена с характер… Гледали сме я в много и различни роли и всеки път е успявала да ни изненада. Сякаш просто си облича друга дреха, с която променя погледа и жестовете си. Късото сако тип „фрак“, блестящата тъкан, правият и тесен силует на костюма на Maison Scotch са чудесен пример за тази трансформация. А метализираната зелена материя, освен че е хит през този сезон, е и цветът на Диляна – комбинацията с очите й е напълно неустоима.

THE INNOCENT GIRL

Обемните и груби маратонки, наричани от публиката още „грозните“ маратонки или „dad sneakers”, продължават да бъдат силна тенденция, особено в комбинация с пола с миди дължина. Странното на пръв поглед съчетание се балансира успешно с oversized пуловер и връхна дреха и стои очарователно момичешки върху Диляна.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР