Браян Адамс проговори за връзката си с принцеса Даяна

eva.bg 27 June 2018

Само приятели ли са били Браян Адамс и покойната принцеса Даяна? Отговорът зависи от това кого ще попитате. През март месец бившият иконом на Даяна Пол Бърел по време на участие в телевизионно риалити разкри, че лично той е вкарвал тайно с колата си Браян Адамс в Бъкингамския дворец, за да се видят с принцесата. Всичко това се случвало през 90-те и не било само веднъж.

Моделът Сесил Томпсън, бивша дългогодишна приятелка на Браян Адамс, също заяви пред някои западни медии, че певецът имал връзка с Даяна през 1996 година, което допълнително усложнило и без това бурните им отношения.

Е, дойде време и Браян Адамс да се изправи пред този въпрос – имал ли е връзка или не?

„Не беше нужно да ме вкарва тайно, сам си се появявах“, заяви той по време на телевизионно интервю, визирайки коментарите на иконома. След това допълни, че с Даяна били „близки приятели“.

Водещият обаче реши да разрови по-надълбоко и следващият въпрос беше: „Приятели със специални привилегии ли бяхте?“, на което Адамс предпочете да не отговори напълно категорично: “Тя беше просто... Ние бяхме добри приятели“ и приключи темата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР