Връзката им е сериозна. Отново

eva.bg 30 April 2018

Снимка: Instagram

Кейти Пери и Орландо Блум се събраха отново и съдейки по романтичния им уикенд в Рим, откъдето папараци и любопитни фенове ни заляха с куп техни снимки, явно любовта им е в нов възход. Двамата бяха разделени в продължение на цяла година, но през февруари отново подновиха отношенията си.

Близки до двойката коментират, че нещата били сериозни, което едва ли е голяма изненада, защото и предишният път бяха сериозни. Колко ще продължи този път връзката им и по какъв начин ще свърши – със сватба или нова раздяла, предстои да разберем.

Този уикенд Орландо и Кейти освен че обикаляха забележителности в Рим и си правиха селфита за спомен, успяха да се срещнат и с папата. А Кейти намери време и за малък работен ангажимент – да говори за медитация на конференцията Unite to Cure.

Преди време близки до певицата разкриха, че тя решила да даде още един шанс на Орландо, просто защото не можела да му откаже, а той бил наистина много настоятелен. Приятели на актьора пък смятат, че на него най-накрая му е дошло времето за дълга връзка само с една жена, защото му омръзнало да ги сменя, в каквато серия бе влязъл след раздялата с Миранда Кер.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР