Щафетата е предадена

eva.bg 08 November 2017

Снимка: Instagram

Когато бащата е самият Тор, богът на гръмотевиците, няма как и синът да не наследи от гените му и да не тръгне по стъпките му. Крис Хемсуърт, облечен в костюма на култовия комиксов герой, който го направи световно известен, е хванал за ръка тригодишния си син на фона на зелен екран, очевидно терен на снимачна площадка – е, как подобен кадър да не събере милиони лайкове.

И Хемсуърт е бил наясно с това, пускайки го в Инстаграм. „Предаване на факлата“ - това написа 34-годишният актьор под кадъра.

Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки са родители на тригодишните близнаци Саша и Тристан, както и на петгодишно момиченце – Индия Роуз. Още снимки на Хемсуърт в така любимата ни роля на любящ татко може да видите в галерията ни.

В момента на голям екран се върти последният филм от сагата с Тор (мускулестият Хемсуърт) - „Тор: Рагнарок“. Догодина пък ще гледаме поредния филм от серията с „Отмъстителите“, където са събрани всички супергерои, включително и Тор - „Avengers: Infinity War“ е с премиера у нас на 27 април 2018.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР