Иска си го пълничък

eva.bg 15 December 2016

Макконъхи със съпругата си

Снимка: getty images/guliver

Не й е лесно на съпругата на Матю Макконъхи, визирайки огромните физически трансформации, на които се подлага той, покрай ролите си. Свали над 15 килограма за филма „Dallas Buyers Club“, който му донесе и статуетка „Оскар“. Сега за филма „Gold” пък се подложи на точно обратното – тъпка се до пръсване с калорични храни и успя да качи впечатляващите 18 килограма.

Оказва се обаче, че съпругата му Камила всъщност го е харесвала повече именно пълничък и сега, когато отново е върнал нормалните си килограми (въпреки че не сме сигурни кое тегло е нормално за Макконъхи), много й липсвало коремчето му.

Разбрах, че когато ядеш всичко, което си искаш и не се ограничаваш в нищо, те притеснява единствено мисълта, че в един момент трябва да престанеш. Нито за миг не се уморих в периода ми на дебелеене. Спях страхотно, имах много енергия. Прякора ми вкъщи беше Captain Fun. Сега на съпругата ми много й липсват онези мои 98 килограма. И на децата им липсват, защото всяка вечер беше пица вечер“, заяви Матю Макконъхи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР