Арония - храна и лекарство
Сокът от арония атакува в зародиш едни от болестите на века
13 September 2018

Ако нещо може да се определи със сигурност като храна и лекарство, то е сокът от плодове на арония. Изследвания на лекари, химици и диетолози сочат, че с него могат да бъдат атакувани в зародиш някои от болестите на века - атеросклерозата, затлъстяването, диабетът, дори ракът.

Сокът от арония се препоръчва като задължителен в менюто на хора с атеросклероза (високо ниво на липидите в кръвта), с високо кръвно налягане, лъчеви увреждания, работещи с токсични вещества и тежки метали. В комбинация с ябълков и цитрусов пектин той подобрява състоянието на болни от рак на дебелото черво.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА
Стига глупости за т.н. антиоксиданти. Физиологията на човека е известна. Биохимичните процеси - също. Това са полезни храни. Но те са просто една храна, която да присъства на трапезата както яйца, мляко, плод зеленчук или риба. Стига лъжи и дилетанщина..."окислява се на въздух...", а пък другите-не. Няма вече глупави и наивни хора. Всеки обикновен плод-стна търговия!