Нае специалист по справяне с кризисни ситуации

eva.bg 14 June 2016

Всички сме в очакване да видим най-накрая реакцията и коментара на Джони Деп във връзка с развода му с Амбър Хърд и обвиненията в домашно насилие.

По всичко личи, че ще има голямо телевизионно интервю, в което той да разкаже какво всъщност се случва, истина ли са обвиненията, за пари ли става въпрос... Такъв поне е съветът на специалиста по справяне с кризисни ситуации Алън Майер, когото Джони Деп е наел, за да му помогне да сведе до минимум щетите, които скандалът покрай развода ще нанесе на кариерата и имиджа му. Срещу 20 000 долара на месец един от прототипите на Оливия Поуп от сериала „Скандал“ ще се опита да помогне на актьора да излезе възможно най-неопетнен от случващото се.

„Джони е наясно, че това може да е краят на кариерата му. Всички го карат да даде голямо и ексклузивно интервю и да спре вече да се крие. Той вече имаше няколко срещи с Алън и екипа му“, разкриват близки до Деп.

Този петък пък ще стане ясно дали ограничителната заповед срещу него от временна ще стане постоянна - съдът трябва да реши дали наистина е опасен за Амбър Хърд. Не се очаква обаче самият Деп да се яви на заседанието.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР