За десерт малини

Цветовата фантазия вълнува като младо вино и освежава като прохладен фреш

Свобoда Сидерова 15 June 2016

На подиума сладките малини, нагрети от слънцето, се превръщат в страхотни тоалети. Ще ги откриете с марките Barbara Bui, Bora Aksu, Diane von Furstenberg, Louis Vuitton, Blugirl и Marchesa. Пристрастеността на дизайнерите е обяснима. Цветът е ярък и наситен, но без парадността на фуксията и предизвикателната наситеност на аметиста. Идеята на Chanel, Emanuel Ungaro, Moschino и Oscar de la Renta за смесване на плодовете с кисело мляко предизвиква асоциация с вкусен десерт.

Дръзкото розово се услади и на визажистите. За Jill Stuart, Cividini и Giamba този цвят подчертава погледа не по-зле от драматичните тъмни. Фен на малиновото, Marques ' Almeida подчертава долния клепач и зоната под очите. Hussein Chalayan пък намира ново приложение на розовите сенки, използвайки ги като руж. Гъстата руменина, разнесена от края на веждите към скулите, свидетелства за увереността на притежателката си. Тя се наслаждава на живота и има куп обожатели. Ярките абстрактни рисунки на Issey Miyake, които приличат на плиснат върху лицето фреш, също заслужават адмирации. Където са 90-те, там са и неоновите проблясъци на рейв. Този път върху устните (Marchesa, Betsey Johnson). Изберете нюанс избоди-ми-очите и го носете като ключов акцент. Дори и да го нанесете извън контура на устните, няма страшно. Важното е да създава усещане за Ибиса.

Използването само на един нюанс сенки се отличава с особена праволинейност и изглежда много шик. В нанасянето им с наивна спонтанност няма следа от ретро или носталгия. Изразителните устни на фона на чисто лице са винаги актуални. Намекват за младежка безгрижност, а не за зрял глемър

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР