За една година похарчил 1.6 милиона за проститутки

eva.bg 20 November 2015

Снимка: getty images/guliver

Чарли Шийн, който преди няколко дни потвърди слуховете, че е ХИВ-позитивен, има слабо място и това са жриците на платената любов. Според финансовите отчети на продуцентската му компания 9 Step, до които са се докопали западните медии, през 2013 година той е похарчил $1 629 507 за проститутки.

Актьорът никога не е крил, че се възползва от техните услуги. А по време на интервюто, в което потвърди информациите за здравословното си състояние, разкри, че част от проститутките са го изнудвали за пари, за да опазят тайната му. „Аз им вярвах, те бяха част от доверения ми кръг. Мислех, че може да са ми от помощ. Но те ме предадоха“, заяви тогава той.

Сега вече не му се налага да им плаща милиони, за да мълчат, понеже разкри публично всичко и както твърди той, се чувствал като освободен от затвора. След признанието му 50-годишният актьор бил залят от предложения на издателски къщи да напише автобиография. Твърде вероятно е това да се случи и скоро цялата истина за разгулния му начин на живот ще излезе наяве.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР