Чарли Шийн: Да, аз съм ХИВ-позитивен

Актьорът даде ексклузивно интервю за NBC, в което потвърди информациите на медиите

eva.bg 17 November 2015

Снимка: getty images/guliver

Миналата седмица западните медии разпространиха новината, че известна холивудска звезда има СПИН, но крие от партньорките си страшната диагноза. Това, естествено, вся паника в меката на киното, защото според източници на медиите той е имал многобройни връзки, сред които и с доста известни имена. Понеже Холивуд все пак е малко място и подобна тайна няма как да се опази, различни източници потвърждават, че въпросната звезда е Чарли Шийн.

Днес той даде ексклузивно интервю за NBC, в което призна: "Да, аз съм ХИВ-позитивен". Актьорът заяви, че е знаел за диагнозата от четири-пет години, а не както смятаха медиите досега, че е научил преди две години. Лекуващият му лекар обаче заяви по-късно, че лекува Шиййн от пет-шест години. Актьорът призна, че няма представа кога и как се е заразил. 

След много тежко главоболие, което го приковало на легло няколко дни, той бил откаран в спешното отделение. "Мислех, че имам тумор в мозъка, но след серия от изследвания дойдоха и ми казаха - БУМ! Ето какво всъщност се случва", каза Шийн.

"ХИВ - много е трудно да приемеш тези три букви. Те преобръщат целия ти живот", заяви той. И допълни, че му е олекнало сега, когато най-накрая светът е научил за пазената от него тайна.

През последните няколко години актьорът почти не се е появявал на публични събития, много рядко излиза от дома си. Втората му съпруга Денис Ричардс била наясно с диагнозата, според нея се бил заразил след раздялата им през 2006 година. 

National Enqiurer твърди, че след като една от жените, с които е бил, разбрала, че е болен, решила да заведе дело срещу него. Той обаче купил мълчанието й със сериозна сума пари. Актьорът си призна, че наистина е платил милиони досега, за да купи мълчението на хора, които са разбирали по един или друг начин за диагнозата му. Той обаче е категоричен, че винаги е взимал предпазни мерки, когато е правил секс.

Чарли Шийн има три брака зад гърба си и пет деца. Той беше сгоден и за порнозвездата Скоти Рос, но през 2014 се разделиха, осем месеца след началото на връзката им. Според източници на западните медии, в момента, в който тя разбрала, че е болен, сватбата била отменена.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР