На колко години всъщност е Бионсе?

eva.bg 21 October 2015

Бащата на Бионсе подклади конспиративните теории, че певицата крие истинските си години. Този слух се носи много отдавна, но за първи път член на семейството допринася за разрастването му. Според официалните данни Бионсе е родена през септември 1981 година, тоест в момента е на 34. В интервю Матю Ноулс коментира конкуренцията, с която са се сблъскали навремето „Дестинис Чайлд“. „По това време Ел Ей Рейд имаше група, която ни беше съперник. И познайте кой й беше вокалист? Пинк, която е на същата възраст като Бионсе. На сцената изгряваше и Ъшър, който пак е колкото тях – всички бяха на по 14-15 години“, заяви бащата на Бионсе.

Проблемът е, че Пинк е родена 1979 година, а Ъшър 1978 година. Съдейки по думите на бащата на Бионсе, тя е скрила поне две години.

Спекулациите относно възрастта й са още от 2008-а, когато актрисата Габриел Юниън, която след седмица става на 43, заяви, че с Бионсе се познават още от времето, когато били тийнейджърки, което би било доста трудно, ако има 9 години разлика помежду им. Бившата водеща на „Good Morning America“ Бриана Голодрайга пък каза, че с Бионсе учили заедно в гимназията в родния им Тексас, а Бриана е на 37 години.

Засега Бионсе запазва пълно мълчание относно конспиративните теории.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР