Игра на криеница

Моментът настъпи. Куфарите са опаковани, самолетните билети са в ръцете ти и чуваш последно повикване на пътниците, защото твоята лятна ваканция започва точно сега

Вера Александрова 16 August 2015

Само дето ти просто не си готова. Не, не за морето. Забързана в грижите за семейството, децата, работата и багажа, не пресметна време за себе си. Така педикюра ще направиш в първия ден в спа центъра на хотела, а онези вечни 3-4 килограма по бедрата, за които не успя да се погрижиш, ще бъдат скрити под новото парео.

За кожата обаче за пореден път нямаш вариант. Затова направихме списък с няколко ценни продукта, благодарение на които ще върнеш самочувствието и комфорта си и в играта на криеница от слънцето, плажа и хорските погледи победител ще бъдеш единствено ти.

Лицето, което сияе

Красивата кожа започва с почистването и с грижа, адаптирана за нуждите й. Purete Thermale на Vichy е гел с освежаващ ефект, който отстранява замърсяванията и редуцира дискомфорта на кожата, причинен от твърдата вода.

Грижа за очите

Свежестта на околоочния контур изисква внимание и постоянство. Новото силно оръжие против подпухване и дискомфорт в деликатната област около очите е Toleriane Ultra на La Roche Posay. Свежата му текстура дълготрайно успокоява кожата и възвръща комфорта й.

Тониране и защита

Хидратиращият крем Mixa Anti-Imperfections DD защитава с фактор 15. Формулата му свива порите и намалява несъвършенствата. Тониращата основа изравнява и матира тена, кожата се избистря и предпазва.

Гальовно докосване

Разработен съобразно нуждите на чувствителната кожа, душ гелът на Avene е приятел на епидермиса. Tой се трансформира в кремообразна пяна, която улавя замърсяванията, отмива се лесно и оставя изтънчен аромат.

Чувствено ухание

Ултралекият хидратиращ спрей за тяло Аhava на Plants докосва с аромат на розов пипер и кактусов цвят. Подхранващата сила на микроводораслите от Червено море доставя наслада на кожата, правейки я гладка, еластична и защитена.

Наслада за сетивата

С топящата си текстура Citrus Verbena Fresh Body Milk на L’Occitane създава усещане за свежест и парфюмира тялото с нотки на цитруси и върбинка. Екстрактите в лосиона на L`Оccitane пречистват, стимулират и съживяват кожата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР