Моден блиц с Рейчъл Роу

Рейчъл Роу е едно от най-обещаващите имена на музикалната сцена. Често е гост на западни клубове и фестивали заедно с приятеля си и творчески партньор Страхил Велчев, познат с псевдонима DJ KiNK

eva.bg 09 July 2015

Сако, риза и панталон G-Star от магазини Fan Point, чанта и обувки Guess от магазин Guess Accessories

Снимка: Светослав Караджов

Любим тренд за този сезон?

Дългите ефирни седемдесетарски рокли и бродериите.

Трендът, който така и не разбра?

Панталоните тип шалвари. Също и дългите проскубани рокерски коси от 80-те години (особено за мъжете).

В какво никога няма да те видим облечена?

Обичам експериментите и не бих се ограничила в нищо. Обличам се според настроението си. Щастлива съм, че професията ми би оправдала и най-смелите идеи. Е, всичко си има граници – в дреха от сурово месо едва ли ще ме видите.

В гардероба ти винаги ще има място за...

Още от онези обувки, които карат краката ти да крещят от болка след първия половин час, но пък като се погледнеш в огледалото, забравяш за всичко и ахваш колко добре работят за цялостната ти линия.

Твоят аксесоар това лято?

Всякакви неща, вплетени в косата (парченца плат, цветни нишки) или в плитка.

Подредена или разхвърляна си в гардероба си?

В гардероба ми цари творчески хаос, но знам кое къде е.

Когато погледнеш в огледалото, виждаш...

Това, което всяко момиче вижда – понякога се харесваш и виждаш хубавите неща, понякога лошите. Със сигурност винаги съм харесвала сините си очи.

Луксът за теб е…

…усещане. Да можеш да цениш времето и моментите тук и сега. Умението да живееш в идеала за собствения си свят, непокътнат от ежедневни битовизми... Всичко, което ме кара да се усмихвам и да се чувствам обичана и специална.

Любим дизайнер: Винаги съм искала да се видя в нежна и ефирна рокля на Ели Сааб.

Аромат: Имам много силно обоняние и съм чувствителна към всякакви миризми, ето някои от любимите ми: цъфнал люляк, прясна мента, току-що окосена трева и борова гора (особено след дъжд), леко изгорели препечени филии; от парфюмите предпочитам тези с дървесна нотка пред по-цветните, сладки и тежки.

Филм: Списъкът с филми е много дълъг, жанрово предпочитам комедиите и избягвам хорър филмите. От американските напоследък се изненадах приятно от „Интерстелар“ и „Бърдмен“.

Песен: Fka twigs – Hide.

Книга: Обичам да чета биографии – в момента чета „Просто деца“ на Пати Смит, освен това обичам да правя масажи и затова до леглото ми има „Енциклопедия на масажа“,  точно завърших и Feel the fear and do it anyway на Сюзън Джефърс.

Място за почивка: Независимо дали море, или планина, важното е да има уникална панорамна гледка и да не е пренаселено.

Вреден навик: Пристрастена съм към захарни изделия... и към суши.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР