Часове преди финала

eva.bg 08 February 2015

Славин и Джо Лин Търнър

„Ще бъде много вълнуващо шоу! Все пак е финал, а финалът е голяма вечер!“, сподели  очакванията си за големия финал на X Factor рок легендата Джо Лин Търнър. Вокалистът на „Рейнбоу“ и „Дийп Пърпъл“ ще пее в дует със Славин довечера. У нас е вече и Джеймс Артър, който пък ще изпълни обща песен с другата финалистка – Михаела. „Щастлив съм, че съм отново тук! Вълнувам се за финала! Очаква ни една много забавна нощ!“, каза британската поп звезда. По време на срещата си с Михаела той не скри, че не е изненадан и от самото начало е знаел, че тя ще стигне до финала.

„Страхотно е да пееш с победител. За мен беше мечта да пея с нея”, коментира и Невена дуета си с Жана Бергендорф в ефира на „Здравей, България“. Двете ще изпълнят специален госпъл аранжимент на вечно евъргрийн парче. „Изключително силна двойка сме”, беше коментарът и на безкомпромисния победител от X Factor 2013. „Невена е ужасно талантлива”, добави още Жана.

Три звездни дуета, едно грандиозно шоу и дългоочакваната развръзка – кой ще бъде новият X Factor на България – тази вечер, 20.00 ч по Нова.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР