Какво облякоха за Наградите на публиката

От червения килим на People's Choice Awards 2015

eva.bg 08 January 2015

актьорите от „Анатомията на Грей“

Победителите на наградите People's Choice не се определят от критици, актьори, режисьори или членове на филмови академии. За тях гласуват обикновените хора и се поощряват звезди от целия шоубизнес – кино, телевизия, музика, водещи.

Тази година публиката награди звездата от „Съдията“ и „Железният човек“ Робърт Дауни Джуниър с два приза – за любим киноактьор и за най-добър актьор в драма. „Това е перфектно, защото аз обичам хората и съм луд по киното, а най-много харесвам хора, които обичат киното“, заяви той при получаването на статуетките. За най-добър филм хората избраха „Господарка на злото“, който спечели и в категорията за семейна лента. Любимият им екшън е „Дивергенти“, комедия на годината е „Внедрени в час 2“, в категорията за драма спечели „Вината в нашите звезди“, в тази за трилър „Не казвай сбогом“. Любимото им телевизионно шоу и тв комедия е „Теория за Големия взрив“. За тв драма избраха „Анатомията на Грей“, за тв кримка „Касъл“. Бети Уайт е тяхната телевизонна икона, а Елън Дедженерис бе избрана за любима тв водеща. Тейлър Суифт, Maroon 5, Фарел Уилямс и Иги Азалия пък бяха сред звездите, отличени в музикалните категори.

Червеният килим на People's Choice Awards е достатъчно официален и представителен, за да накара звездите да извадят от гардероба дизайнерските тоалети. За тази година това е първият червен килим, свързан с награди. И по него може да се ориентирате какво ще ни чака занапред, защото предстоят „Златните глобуси“ и „Оскарите“, където вече знаменитостите вадят тежката артилерия по отношение на стайлинга. Гащеризоните се оказаха своеобразен тренд сега, като на този тип облекло заложиха Порша де Роси и Елън Помпео. В галерията ни може да видите на какви други тоалети се спряха звездите за церемонията снощи в „Кодак Тиатър“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР