Четирима в лодката като се брои и жената Boss

Триото аромати Boss Nuit, Boss Jour и Boss Ma Vie през очите на Гуинет Полтроу, несменяема муза на Pour Femme и личност със стил

eva.bg 12 December 2014

Определено от Hugo Boss знаят как да придадат завършеност на образа на всяка жена, акцентирайки върху индивидуалността й. Доказателство е ароматната сага Boss Nuit, Boss Jour и най-новият Boss Ma Vie Pour Femme. Жената Boss е особена порода. Именно такава я вижда Гуинет Полтроу. Силна, без комплекси, с интересен наситен живот. Постигнала е всичко и може да си позволи разкоша да бъде самата себе си. От описанието на супергероиня от киното я отличава съществен момент. Понякога жената Boss е мека и чувствена. Перфектен баланс, характерен и за колекциите на Hugo Boss. „Харесвам идеята за вечерен, дневен и специален аромат. Подхождат за различно време на денонощието и за особени случаи. Импонира ми и двойствеността на женската натура, която ароматите позволяват да се разкрие“, твърди Гуинет.

Boss Ma Vie Pour Femme е вдъхновен от един момент в живота на жената Boss, който досега е оставал незабелязан. Това е удоволствието, когато тя избира да излезе от ежедневната си рутина, да забави темпото, да се отпусне и просто да се наслади на един момент за самата себе си. „По-нежен от другите, Boss Ma Vie ме кара да мисля, че животът е прекрасен. Прости и чисти моменти позволяват да го почувствам със сърцето си. Цветовете на кактус и женственият акцент на розови цветя не са свързани с конкретно време, а по-скоро с настроение, когато оставате насаме със себе си“, твърди Гуинет Полтроу.

За стайлинга на кампанията творческият директор Джейсън Ву създава смокинг, който е съвършено допълнение към личния стил на Гуинет Полтроу, подчертавайки нейната красота, сила и женственост, позволявайки й да блести.

“Идеята Гуинет Полтроу да е облечена безупречно, което е нашето ДНК в Hugo Boss, беше ключова. Няма нищо по-шик и въздействащо от смокинг и решението беше лесно. Ключовите елементи, за да бъде успешна една визия, са красива кройка, добра форма и уверена жена, а тук имаме и трите“, коментира Джейсън Ву. Като допълнение към смокинга, той подбира и други дрехи за Гуинет Полтроу, които ще бъдат разкрити в ПР кампанията.

 

женствени детайли за незабравим образ

Boss Nuit
Изискан аксесоар в стил black dress. Нестандартна във всяко отношение класика на вечерния жанр.

Boss Jour
Идеално начало на деня, пълен с прекрасни възможности. История на успеха във флакон.

Boss Ma Vie
Кулминационна глава на сагата. „Обличате“ го и отивате да посрещнете изгрева някъде. Сама.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР