Космически глас

Преди да сбъдне мечтата си да полети в Космоса, Сара Брайтман ще изнесе концерт у нас – на 12 ноември

eva.bg 10 November 2014

През 2015 година Сара Брайтман ще сбъдне детската си мечта – да лети в Космоса. Тя ще се качи на руската ракета „Союз“ и ще гостува на Международната космическа станция. Преди това обаче ще имаме честта да я видим и чуем на живо у нас - в София на 12 ноември в зала „Арена Армеец“ със Симфоничния оркестър на БНР.

„От дете мечтая да летя в Космоса. Раснах през 60-те години и когато видях на моя черно-бял телевизор как първият човек стъпи на Луната, това ме вдъхнови. За мен смисълът на живота е много прост – да намериш най-голямата си мечта и да я реализираш. Така че това е най-голямата ми мечта и очаквам да я сбъдна от почти 20 години. Още не мога да повярвам, че ще се случи”, заяви Сара Брайтман в ексклузивно интервю за EVA, което може да прочетете в новия ни брой.

И ако все още не сте си закупили билети за уникалния концерт на най-продаваното сопрано в света (за нея се говори, че не просто пее, а отваря небесните врати и гласът й, който обхваща пет октави, пълни сърцето на всеки), то побързайте. Билетите са на привършване.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР