Love, Light, Life и тяхното място у Рейчъл

Адриана Попова 25 May 2014

Рейчъл Роу ни е любимка, не само заради таланта и добрите гени – все пак е дъщеря на изключителна красавица и певица като Камелия Тодорова, но и заради липсата дори на сянка от провинциален манталитет и снобизъм. Решихме да я поздравим за новата й песен и страхотния клип към нея – L Square, заснет от Петър Вълчев и Ян Петров.Рейчъл е автор на текста и музиката на сингъла.

Здравей, Речъл! Откъде извади тази песен?

От съзнанието си. L Square е термин от строителството, това е един L-образен инструмент, но песента няма нищо общо с него. Наричам така онова място в съзнанието ми, където правя самоанализ на мисли, емоции, чувства. Освен това с L започват любими мои думи като Love, Light, Life.

Много хубаво танцуваш в клипа.

Красивата хореография е дело на Галина Сребрева, солистка на Софийската опера и балет. С нея се запознах покрай мъжа й Наско Сребрев, с когото играем в мюзикъла „Чикаго“ в Музикалния театър. Никак не ми беше лесно да се науча да танцувам така. Стайлингът в клипа е на Антония Йорданова от KNAPP. Гримьорът Слав ме направи да изглеждам така приказно красива.

Лятото вече се промъква навън. Имаш ли планове за почивка?

Това лято ще съчетавам работа с почивка. На 25 юли, за рождения ми ден, ще бъдем със Страхил (приятеля й, суперуспешния dj KiNK) на фестивала Tomorrowland в Белгия, мащабно нещо. Имаме едночасово шоу. Замислила съм и две почивки – на море и планина.

На 30 май световноизвестният диджей и продуцент Пийт Тонг ще представи сингъла на Rachel със специално интервю в авторското си шоу по радио ВВС. Чуйте и вижте L Square, който е толков свеж и секси, така че защо да не го превърнете в саундтрака на собственото си лято?

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР