Кинохитовете на лятото

eva.bg 05 May 2014

„Годзила“ - премиера у нас на 16 май. С участието на Кен Уатанабе, Жулиет Бинош, Елизабет Олсън, Арън Тейлър - Джонсън

И това лято няма да е скучно откъм дългоочаквани премиери и летни хитове. Всичко има за киноманите – комедии, екшън, касови продължения, комиксови герои, хоръри и драми. Ето част от премиерните за това лято заглавия, които ще ни забавляват в горещите месеци.

Конкуренти за титлата „Блокбъстър на лято 2014“ не липсват. „Годзила“ ще мери сили със „Зората на планетата на маймуните“. Том Круз (“На ръба на утрешния ден”) и Чанинг Тейтъм (“Пътят на Юпитер”) ще се борят за мир във вселената. Марвел ще ни залеят с куп комиксови герои - „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще“ и „Пазители на Галактиката“. Ще се посмеем на „Да разлаем съседите“, „Внедрени в час 2“, „Който оцелее ще разказва“ и „Заедно по принуда“, а ще крещим от ужас на „Избави ни от злото“ и „В окото на бурята“.

Ако сте харесали „Град на греха“ или сте фен на серията „Трансформърс“ - ще има продължения. Най-накрая ще видим Анджелина Джоли като лошата Злодеида в „Господарка на злото“. Скарлет Йохансон пък ще открие, че притежава суперсили и ще отмъщава на насилниците си в дългоочакваната премиера „Люси“.

Изберете си фаворит. Списъкът е дълъг.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР