Лиса Стенсфийлд пред EVA

Световноизвестната певица е корица на новия ни брой с ексклузивна фотосесия и интервю

30 April 2014

Преди концерта й на 1 юни в зала 1 на НДК екип на EVA пътува до Рочдейл - града, от който е започнала кариерата на световноизвестната Лиса Стенсфийлд. Лиса, наречена от английската музикална критика „костюмът Chanel на аренби музиката“, е прочута с хитовете си All Around The World, People Hold On, The Real Thing, You Can't Deny It и с римейка на песента на Бари Уайт Never, Never Gonna Give You Up. Номинирана е два пъти за Grammy, има награди BRIT, Ivor Novello и Silver Clef Award. Продала е повече от двайсет милиона копия от албумите си.

За стайлинга на фотосесията, заснета специално за EVA, се погрижи известният лондонски стилист Джони Блуайс, отговарящ за визията на Лана дел Рей и работещ за списанията Vogue, GQ, Interview, Q и вестниците Guardian и Observer. Разтърсващо искрена и изключителен професионалист, в интервюто пред EVA Лиса разказваза пътя си към световната сцена, театралните и телевизионните си изяви, участието си в прощалния концерт, посветен на Фреди Меркюри, любовта със съпруга й Иън, двата брака и осъзнатото решение да няма деца. „Отказах се аз – в момента, в който си дадох сметка, че губя нормалната връзка с мъжа ми. Осъзнах, че тя ми е по-ценна, отколкото да нямам връзка с него и да имам дете. Сега благодаря на Господ за това си решение. Нямаше да мога да се справя да имам дете. Виж, човек трябва да прави това, което иска и което го прави щастлив. Аз, честно, в себе си, не искам да имам дете. Не мисля, че бих се справила“, твърди Лиса Стенсфийлд в интервюто.

В новия брой на EVA ще ви изненадаме и с една забавна „Вечеря на свещ“. Поканихме Къци Вапцаров на шкембе чорба, боб по русенски и люти чушки в стола на тираджиите в Горубляне.

Хубавата Елена от Биг Брадър разказва за трите години омраза, които е преживяла след излизането си от риалитито, което я направи известна, уроците, които е получила от бившия си съпруг Миро и краткотрайната си връзка с Мариан.

Лидия Инджова и Яна Титова, в чиято известност в EVA бяхме убедени още преди 5 години, ни споделят за живота си извън България. Живеещата в Брюксел Лидия разказва за приятеля си и за новите си професионални предизвикателства. Яна е не само щастлива майка на прекрасната си дъщеричка Ая в Лондон, но е любима на сина на Стоян Алексиев Александър и вече е играла с Хелън Мирън.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР