Принц Джордж, дами и господа!

Първият кралски ангажимент на осеммесечния престолонаследник бе да си поиграе с бебета на неговата възраст

eva.bg 09 April 2014

Снимка: Getty images/Guliver

Осеммесечният принц Джордж се справи успешно с първия си официален ангажимент като част от английското кралско семейство. Той, мама Кейт и татко Уилям бяха поканени на среща с родители на други десет бебета на неговата възраст. А първият работен ангажимент на Джордж бе да си играе с тях. И се справи повече от успешно, демонстрирайки добри маниери спрямо дамите на неговата възраст – не им вземаше играчките, не ги буташе и позволяваше да го докосват без да заплаче нито веднъж

Събитието бе организирано от новозеландското кралско общество в чест на Уилям, Кейт и Джордж, които са на триседмично посещение в Австралия и Нова Зеландия. Идеята била да представят на света престолонаследника в не толкова формална обстановка. Затова подбрали десет бебета на неговата възраст, а докато те си играеха, родителите им си разменяха съвети за отглеждането им. Така стана ясно, че Уилям поема нощната смяна, така че Кейт да може да се наспи. Той храни и приспива вечер Джордж.

Бъдещият крал на Англия е на път да се превърне и в модна икона като майка си. Синьото гащеризонче, с което бе облечен, се разпродаде в мига, в който медиите пуснаха негови снимки. Тоалетът е от луксозния детски бранд Rachel Riley и струва цели 77 паунда. А раничката с кенгуруто, която принц Джордж получи като подарък при пристигането си в Австралия, бе изкупена за три часа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР