Пазете дъщерите си! Благодаря!

eva.bg 05 April 2014

След като медиите разтръбиха новината, че 35-годишният актьор Джеймс Франко свалял в интернет 17-годишната Люси, Франко публично се извини и заяви, че ужасно се срамува от постъпката си. „Почувствах са като мишка, хваната в капана на социалните мрежи. Пазете дъщерите си. Благодаря!“ – каза той.

Двамата с Люси започнали да си пишат в Instagram след негово участие в бродуейския спектакъл „За мишките и хората“. Актьорът попитал момичето дали си има гадже и след като тя отрекла, й предложил среща в хотел. Сега всички таблоиди коментират дали скандалът няма да провали кариерата на един от най-интересните холивудски актьори, а 84-годишната баба на Люси обяви, че веднага би зашлевила няколко шамара на Франко.

Ние обаче си мислим, че многото шум никога не е за нищо и че най-вероятно всичко това е мащабна пиар акция във връзка с новия филм на Джеймс „Пало Алто“, в който става въпрос за връзка между ученичка и учител и чиято премиера е на 9 май. Режисьор на филма е Джия Копола, внучка на Франсис Форд Копола, а сценарият е написан по сборник с разкази на самия Франко. Пало Алто е името на родния му град. Така че срамът на Джеймс едва ли ще продължи и след 9 май.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР