Безгрижната елегантност на H&M Studio

„Колекцията представя на света духа на Париж“, казва Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на марката

27 February 2014

Вчера вечерта H&M представи новата си сезонна колекция на H&M Studio за есен 2014. Модното шоу, което беше част от Седмицата на модата в Париж, се проведе в Grand Palais пред 600 гости. Сред звездите от първия ред бяха Миранда Кер, Джесика Алба, Соланж Ноулс и Оливия Палермо. А модели като Андреа Диакону, Джоан Смолс, Изабел Гоуларт и Саския представиха актуалната визия за сезона: безгрижен поглед към стила на 21-ви век, който съчетава женственост и мъжко влияние.

Колекцията включва рокли тип комбинезон и драпирани топове, които се съчетават с мъжки сака, рокерски и пилотски якета. Използваните материи са копринен креп, копринен сатен, фин кашмир и кадифе, както и бродерии с пайети и камъни. Палтата от изкуствена кожа с косъм усилват усещането за плътност.
В същото време зрители от цял свят можеха да наблюдават на живо събитието на hm.com заедно с френската телевизионна водеща и моден експерт Mademoiselle Agnès. Тя си поговори с ВИП гостите и влезе зад кулисите на шоуто.

„Великолепно е да бъдеш на ревюто на H&M Studio в Париж и да видиш тази лимитирана колекция. H&M е прекрасен бранд – достъпен и винаги ориентиран към тенденциите”, сподели Миранда Кер.

Колекцията ще бъда налична от 4 септември в над 250 магазина на H&M по света, включително и в България.

ТВОЯТ КОМЕНТАР