Наталия Кобилкина между Тайланд и Сицилия

25 February 2014

Островите са място, което събужда женската енергия. С такива впечатления е сексоложката Наталия Кобилкина, която наскоро се завърна от тайландския остров Ко Самуи. Преди година тя беше на Бали, а сега й предстои пътуване до Сицилия. Наталия изглежда е намерила доста приятен начин да изнесе тренингите си извън офис пространството. Тя пътува заедно с група курсисти, съчетавайки екзотиката на мястото с медитации и занятия.
Ко Самуи е абсолютно прелестно кътче, комбинация от белоснежни плажове и тропическа гора. Близкият остров Ко Панган (на 15 км) пък е известен със своите full moon партита – по пълнолуние. През останалото време на плажовете му купонът също не спира. Забавленията по тайландските острови са неизброими, без да се пропускат екзотичните храни, включващи понякога и представители на насекомите, пиенето със сламка от прясно откъснат кокосов орех (не много вкусно според Наталия, но силно освежаващо!), всевъзможните фрешове и коктейли на плажа.
Славата на Тайланд и особено на столицата Банкок като секс дестинация не е новост, неслучайно там е пълно със сингъл туристи, предимно австралийци и европейци. Но Наталия свидетелства, че на островите порядките са доста традиционни. На Ко Самуи нямало секс шопове, нито секс шоу, а само един стриптийз бар, в който работели предимно рускини.
Пътуването за тренинг до Сицилия ще е от 30 април до 4 май като още има възможност за записване в групата. Настаняването е в приказното градче Таормина, разположено над морето сред  маслинени и цитрусови градини, кактуси и палми, с изглед към вулкана Етна и морето. Таормина е основана от древните гърци, по-късно разрушена от арабите и отново издигната. Целта на Наталия е групата да работи по хармонизирането на четирите стихии у жената – въздух, вода, огън и земя. Обикновено у дамите доминирали два от елементите. Например огън и въздух. Такива жени са страстни и обикновено се реализират добре, но често имат проблеми със създаването на трайни връзки и забременяване, дава пример Наталия.
В сицилианското пътешествие могат да се включат и половинките на дамите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР