Максимум ефект за минимум време

Или как да постигнете перфектен вид в рамките на не повече от 15 минути

Василена Цанова 25 January 2014

Миранда Кер прикрива порите с балсам за устни под фон дьо тена.

Като пипнати с фотошоп
Застраховка срещу всякакви несъвършенства предлага Lancome. Изглаждащата грижа за моментално усъвършенстване на кожата Visionnaire [1 Minute Blur] намалява порите, изглажда тена и матира. Обвита нежно с мек кадифен воал, кожата е като озарена. При това „ретушът“, за който дори камера с HD качество не е страшна, става за минута. Още по-бързо е действието на усъвършенстващия крем 5 Second Perfect Blur на Garnier. Корекцията при него е за сметка на силиконови еластомери. В ролята на светлоотразител съставката кара лицето да блести с мека светлина. Абсорбиращи салицилови сфери контролират излишното омазняване. Резултатите говорят сами – 15 минути след употреба бръчките и порите са по-малко видими с 38%, а тенът е с 41% по-гладък и сияен. За да скриете на мига неочаквано изскочилата пъпка, не ви трябва паста за зъби, както правят Дженифър Лав Хюит и Фърги. Локалната грижа срещу несъвършенства Normaderm Hyaluspot на Vichy действа като прозрачна лепенка, изолирайки „натрапника“ от замърсявания. През това време два вида киселини го елиминират за 48 часа.

Според изследвания тъмните кръгове и подпухванията под очите ви правят до 5 години по-възрастни, отколкото сте.
„Светкавица“ за погледа
Пропуснатите уроци как погледът да не издава какво сте правили миналата нощ наваксвате за 10 минути. Но не с кръгчета краставици или пакетчета чай, а с възстановяващата околоочна маска Eye-Recover на Filorga във формата на хлъзгави черни подложки. Изработени от гел серум със стягащ екстракт от водорасли, те прилепват като втора кожа, напоявайки очния контур с другите съставки – дрожди от мая и метличина (активират микроциркулацията) и женско биле (успокоява). Именно на последната се дължи необичайният цвят. Сигурно обичате странни продукти, но ще заобичате още повече приличащите на попови лъжички „компреси“ като видите как работят. Никакво дежа вю, ефектът е невероятен и светкавичен. Така че няма риск да ви хванат, докато ги носите. Друго и не може да се очаква от марка, експерт в естетичната медицина. Подутите очи са заменени с опъната кожа, а признаците на умора, сред които сенките в стил панда, си събират багажа и изчезват. Погледът е отпочинал и осветен с нова младост. Спецът по незабавно разкрасяване Hydra Life BB Eye SPF 20 – PA++ на Dior не само работи на принципа всичко-в-едно, но и спестява нанасянето на коректор под очите и ВВ крем на останалите зони на лицето. Розови пигменти умело прикриват тъмни кръгове, следи от недоспиване и фини линии. Друга причина да го имате подръка е удобният апликатор с гъбичка. Дори да сбъркате с грима, двуфазният лосион за очи Instant Eye Make-up Remover на Clarins се справя с водоустойчивата спирала и с дълготрайните сенки за нула време благодарение на липидната фаза. Демакиантът успокоява и омекотява кожата (органична вода от роза и от метличина) и я релаксира (органична лайка).

Ако не просто нанасяте средството, а го втривате с леки потупвания и масажни движения, то ще работи с двойна сила
Маски за експресен холивудски гламур

Чели сте, че знаменитостите държат на гладката кожа. Сигурно затова са луднали по ексфолиращата маска YouthMud на Glamglow. Нина Добрев и Майли Сайръс се кълнат, че 10 минути след ползването й са готови да застанат пред камерите. Гламурният ефект се дължи на кал от френското Средиземноморие, вулканичен прах и листа от зелен чай. Опитате ли веднъж ултрахидратиращата и изпълваща маска Ultra-Moisturizing&Plumping Expert на Decleor с хиалуронова киселина, също като Алиса ще преминете в света на свежата и сияйна кожа. Освен чувствената текстура, която се трансформира в масло, друг несравним плюс е, че може да се използва и за околоочната зона. Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask на Estee Lauder е достоен кандидат в козметичния гардероб на онези от вас, които цепят секундата на две. С право почистващият крем, който може да се използва и като хидратираща маска, може да се нарече отговорник по мекотата на кожата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР