оскар dior

Истината е във виното. В ролята на елитен сомелиер Dior не само по блестящ начин доказа максимата, но и затвърди звездния си статус. Козметичният шедьовър L’Or de Vie с показателното име Златото на живота (от френски) е разработен... 

25 February 2009

 

Истината е във виното. В ролята на елитен сомелиер Dior не само по блестящ начин доказа максимата, но и затвърди звездния си статус. Козметичният шедьовър L’Or de Vie с показателното име Златото на живота (от френски) е разработен в сътрудничество с шато Chateau d’Yquem в близост до Бордо, собственост на концерна. В основата на крема е способността на лозата постоянно да обновява жизнените си сили.


Екстрактът от млади филизи от сорта совиньон съдържа 10 ценни антиоксиданти и възстановяващи вещества. Комплексът с право парадира за невиждана защитна сила, пъти по-силна от тази на признатите борци срещу свободните радикали витамин Е и С. На кожата не й остава нищо друго, освен да си спомни младостта и да засияе.


Eдин лозов храст дава само 1 чаша бяло вино (заради високите изисквания урожаят е малък) и 1... флакон крем. Действието на последния ще удвоите, като го комбинирате с екстракта и крема за очи. Гаранция, че след „дегустациятата“ им ще се почувствате като след 2-седмична SPA почивка.


Наздраве за красотата!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР