феста барсело

Дали защото на щрауса най-много му личи, когато е влюбен, или защото месото му се смята за афродизиак, готвачите в ресторант "Феста" на открития в края на миналата година хотел Феста Барсело Премиум са решили да го принесат в жертва на Свети Валентин...

Елка Влаховска 02 December 0002

Те са подготвили и други деликатеси за тази специална вечеря на свещи. В куверта от 36 лв. са включени пълнен ананас с пиле и скариди в сос "Капелини", пепър стек в сос от горски гъби с венец от картофено пюре и зеленчуково чили, плодово сорбе с палачинкови трюфели, салца от ягоди с малибу и филирани бадеми.

Кувертът от 46 лв. включва чери домати и бейби моцарела, прошуто и авокадо с канапе от рукола и айсберг, гарнирано с проволоне, татаки от риба тон и сьомга със сос от сушени домати върху рагу от новозеландски миди, филе от щраус, фламбирано, в терияки сос с кедрови ядки, смокиново чатни и картофен огретен, целувчена торта с крем маскарпоне и ягоди. Сигурно ще попитате и за питиетата за тази романтична вечер.

Вино, разбира се! Вечерята се сервира от 7.30, но час преди това всички гости на изискания, издържан в средиземноморски стил ресторант "Феста" са поканени на мецанин бара за дегустация на отбрани тънки вина от избата "Феста" - Евмолпия, Розе и Совиньон блан.

Куверти може да купите от рецепцията на хотела, тел.818 96 18,-19.

Ако пропуснете тази възможност да опознаете изисканите забавления във Феста Барсело Премиум, винаги може да си резервирате маса в изключителния ориенталски ресторант на хотела - обзаведен с разточителен ориенталски разкош, с типично пикантно меню и още по-пикантни танцьорки, три пъти в седмицата оркестър ще повиши градуса на настроението ви.

Ако и ориенталският ресторант не ви стига да заситите стомасите и очите си, отбийте се на чаша сериозно питие в уиски бара - там в полутъмното може и да попеете на караоке, а две момичета и едно момче, професионални актьори, ще ви сервират, като танцуват и пеят. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР