100-те най-влиятелни личности в света

Миналата седмица списание Time публикува своя списък със 100-те най-влиятелни личности в света. Класацията е в четири категории с по 25 човека във всяка – лидери, герои, мислители и артисти. На 04 май се състоя партито за представянето на специалния брой, но то далеч не мина толкова бляскаво, колкото се очакваше. По-голямата част от лидерите в класацията не се появиха в Линкълн център.

04 May 2010

Тайлър Суифт

Миналата седмица списание Time публикува своя списък със 100-те най-влиятелни личности в света. Класацията е в четири категории с по 25 човека във всяка – лидери, герои, мислители и артисти. На 04 май се състоя партито за представянето на специалния брой, но то далеч не мина толкова бляскаво, колкото се очакваше. По-голямата част от лидерите в класацията не се появиха в Линкълн център. Лейди Гага, която води в категорията артисти пропусна събитието, както и почти всички останали творци. Отчетоха се Аштън Кътчар (на 6-то място), който дойде със съпругата си Деми Мур, Елтън Джон (на 17-то място) и партньорът му Дейвид Фърниш, Тайлър Суифт (на 9 място) и Катрин Бигълоу, която е на трето място.


Сред най-героичните личности изпъкват Бил Клинтън, който води в тази категория, актьорът Бен Стилър, Серена Уилямс и  Уди Алън.
В категорията лидери на първите места са президентът на Бразилия Луис Инасиу Лула да Силва, топмениджърът на тайванската компания  Acer  - Джей Ти Ван и президента на САЩ Барак Обама.
Списъка на най-важните мислители оглавява архитектката Заха Хадид, шефът на  Apple Стив Джобс и украинският бизнесмен Виктор Пинчук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР