chanel преоткри ванеса

Кино, музика, мода и щастлив семеен живот - изглежда че Ванеса Паради е открила тайната рецептата на успеха. Звездата й изгря с превърналото се в шлагер парче „Joe le Taxi”, а по-късно – през 1992, Ванеса чуруликаше за парфюма COCO Chanel.

Валентина Антонова 30 October 2009

Кино, музика, мода и щастлив семеен живот - изглежда че Ванеса Паради е открила тайната рецептата на успеха. Звездата й изгря с превърналото се в шлагер парче „Joe le Taxi”, а по-късно – през 1992, Ванеса чуруликаше за парфюма COCO Chanel. Така връзката между актрисата и престижната френска марка се превърна в истинска любовна история.


Днес, любимката на Франция е по-актуална от всякога – с новия си музикален клип „Il y a”, реализиран от любимия й Джони Деп, както и с участието си във филма Измамникът, където си си партнира с Ромен Дюрис.


Ред е идилията й с Chanel да се възпламени отново. Тя ще е лицето и вдъхновението за новите червилата на марката за 2010 г. Така 36-годишната актриса и певица ще детронира славянската красота на Наталия Водянова, заемайки отново лидерското място.




ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР