заряза никол шерзингер

Люис Хамилтън заряза приятелката си Никол Шерзингер. Британският състезател от Формула 1 явно още не е готов да се задоми. 24-годишният Люис заявил на половинката си, че иска да прекрати връзката им и не желае повече да го обсъжда.

14 September 2009

Люис Хамилтън заряза приятелката си Никол Шерзингер. Британският състезател от Формула 1 явно още не е готов да се задоми. 24-годишният Люис заявил на половинката си, че иска да прекрати връзката им и не желае повече да го обсъжда. 31-годишната певица от  Pussycat Doll била съкрушена и не можела да повярва, че нещата могат да приключат просто така, след двегодишна сериозна връзка.


Преди месец тя разказа пред куп журналисти как чака предложение за брак всеки момент и как няма търпение да заживее мирно и тихо с Люис и бъдещите им деца. Негов приятел споделил пред в. Sunday Mirror, че той се чувствал под постоянно напрежение, заради тези приказки с женитбата и затова решил да прекрати отношенията си с Никол. „Той е прекалено млад, невероятно богат и не е готов за толкова сериозни неща точно сега. Освен това двамата прекарват прекалено много време разделени на хиляди километри един от друг.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР