Selfiebition

Вижте изложбата на Николай Въжаров, част от кампанията на Absolut Transform Today

06 November 2013

Ако сте пропуснали откриването на уникалната за България Selfiebition (изложба на самоснимки), част от кампанията на Absolut Transform Today, все още не е късно да я разгледате. Брокерът на недвижими имоти Николай Въжаров, който е първият герой от българската част на инициативата, успя да се превърне в градски фотограф с уникален поглед върху изкуството на снимката. До събота (9 ноември) можете да видите 12-те двойки кадри – 1 selfie (самоснимка) и 1 кадър на процеса на снимането в три от най-популярните софийски заведения: Kanaal, One More Bar и Culture Beat.
Фотосите показват Явор Бахаров и неговата самоснимка по време на аплодисментите на спектакъла „Ромео и Жулиета“, Мария Силвестър с кадър, заснет в ефир, Свилен от „Остава“, запечатал мига по време на концерт, булка, балерина по време на танц и други изключително оригинални и запомнящи се селфита.
Изложбата е първото от серия специални събития, които ще представят резултатите от трансформациите на българските таланти, участващи в Absolut Transform Today. Другите двама автори са Беата Първулова и  Никола Тороманов – Фичо. Беата (изгряваща дизайнерка, завършила Istituto Marangoni в Лондон и Милано) ще влезе в ролята на експериментален арт готвач, за да скрои специфично ястие за всяко от най-скъпите ѝ места в София и да създаде готварска карта на града си. А сценографа Никола Тороманов – Фичо ще направи модно ревю, вдъхновено от известни личности  - Георги Господинов, Владимир Карамазов, Георги Лозанов.
Трансформацията на тримата български таланти можете да проследите на: https://www.facebook.com/AbsolutVodkaBulgaria

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР