Мия Фароу: Може Синатра да е бащата, не Уди Алън

Мия Фароу нанесе тежък удар върху бившата си половинка Уди Алън, поставяйки под съмнение бащинството на единственото им биологично дете

02 October 2013

Мия Фароу, Уди Алън и синът им Ронан като бебе.

Мия Фароу нанесе тежък удар върху бившата си половинка Уди Алън, поставяйки под съмнение бащинството на единственото им биологично дете – 25-годишния Ронан. В интервю за Vanity Fair тя заявява, че всъщност би могло и Франк Синатра да е биологичният му баща. Тя и легендарният певец, за който твърди, че е голямата й любов, бяха съпрузи само две години (между 1966 и 1968). Според Мия Фароу обаче двамата „никога не са се разделяли напълно“ и са продължили да имат интимни отношения години наред. Ронан, който официално е син на Уди Алън, е роден през 1987 г. Той не е в добри отношения с баща си след скандала през 1992 г. Тогава Мия Фароу разбира, че Уди има връзка с една от осиновените й дъщери, която по това време е на 22 години – Сун-И Превин. В момента двамата са съпрузи. „Той е мой баща, а се ожени за сестра ми. Няма как да го приема и да се правя, че Сун не ми е сестра“, коментира Ронан.

Vanity Fair правят и друго разкритие. За първи път една от осиновените дъщери на Уди и Мия – Дилън, дава интервю и потвърждава, че Алън я е малтретирал сексуално докато е била 7-годишна. Водел я е на тавана, когато нямало никой наоколо, карайки я да правят неща, за които я убеждавал, че били нормални между баща и дъщеря.

За да не се объркате напълно в сложната им семейна история, ето и малко факти. Мия и вторият й съпруг Андре Превин осиновяват три деца и имат още три биологични. Заедно с Уди Алън пък Мия Фароу осиновява още две деца (момичетата Мозес и Дилън),. Междувременно му ражда и син – Ронан. След раздялата на Мия и Уди, тя осиновява още шест деца.

Повече за връзката между Мия Фароу и Франк Синатра може да прочетет тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР