Фикс идея

Извадете списъка с мечтите и поставете заветното „тикче“ поне на 1-2 от тях. Гарнирайте с доза аромат и ентусиазъм

Василена Цанова 19 September 2013

Verbena Mint на L’Occitane

Извадете списъка с мечтите и поставете заветното „тикче“ поне на 1-2 от тях. Гарнирайте с доза аромат и ентусиазъм.

Verbena Mint на L’Occitane
Прованс в края на лятото Винаги сте искали да се насладите на пасторалните гледки от картините на Моне и Дега, бавно отпивайки от шербет с листенца мента. Тогава стягайте куфарите за Прованс преди края на август. Ще попаднете сред тучните полета с върбинка, излъчващи завладяващ лимонов мирис. По това време се събира реколтата за извличане на чист органичен екстракт, част от оригиналната интепретация на култовата тоалетна вода. Илюзията за лимонов шербет подсилват още лайм, грейфрут и два вида мента – дива и лютива.

One Summer на СК
потапяне в дълбините Усещане за безтегловност, екзотика отвъд фантазиите. Докато се гмуркате сред коралите и рибите, пред погледа ви попада лазурносиньо съкровище. Капчиците още блестят по флакона му, щом го извадите на повърхността. Десетата юбилейна унисекс версия повече от всякога ухае на лято в бутилка. Приносът е на нотки краставица и диня, допълнени от придаващ дълготрайност мускус.

Tender Blossom на Betty Barclay
чаено парти с кралицата За да станете част от тази фантазия, са ви необходими изискани обноски, шапка на Филип Трейси (всеки посетител на английския кралски двор трябва да притежава такава) и букет градински цветя. Последното е лесно. „Откъснете“ циклама, елегантен божур, едва доловима магнолия и пленителна фрезия. Добавете кора от кедър и сандалово дърво, за да изглежда цветното произведение още по-прекрасно.

Luna Rossa 34th America’s Cup на Prada
състезание с катамаран Да подкараш 22-метров катамаран е сериозно предизвикателство. Питайте екипажа на Luna Rossa, който за 16-и път се включва безстрашно в битката за Купата на Америка. Колекционерската бутилка описва в пълна сила монументалния плавателен съд, неговите огледални корпуси и 40-метрово платно. Композицията (необработени нотки лавандула, горчив портокал и есенция от меча стъпка) остава непроменена.

Pour Homme L’Еau на Azzaro
сърф на Хаваите Докато успеете да кажете „алоха“, пред вас изникват мулатки с коктейли в кокосови орехи. Изпивате един и се отправяте със сърф към безбрежните вълни. Наоколо се разнася слънчев аромат на цитрон и юзу, а стигнете ли океана, усещате дуо от зелени и йодни акорди, символ на абсолютната свобода. Дървесната фасета (ветивер, сандалово дърво) оставя следа като стъпки върху горещия пясък.

Eternity Summer for Men на СК
корабокрушенец на острова Шумните компании и светският живот не са за всеки вкус. Ако сте им се наситили, време е да поживеете малко в стила на Робинзон Крузо. Сами на остров, където компания ви правят само вълните и прегарящото слънце. „Корабокруширайте“ на своя безлюден рай с нотки естрагон, морска трева и плавей, оставяйки спокойствието и тишината да ви завладеят.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР