Вкусното лято на Грандхотел София

Поглезите с ароматен фарс от скариди, омар и сметана и черен хайвер от севруга, а също и миди Сен Жак с трюфелов сос

29 August 2013

С предварителна резервация в ресторант Shades of Red може да опитате през лятото онези невероятни магии, с които екипът готвачи в Грандхотел София спечели наградата „Кулинарен отбор на България 2013“ за Националната кулинарна купа. За специален празник може да се поглезите с ароматен фарс от скариди, омар и сметана и черен хайвер от севруга, а също и миди Сен Жак с трюфелов сос и свежи салати. Допълва ги менюто Натура с медальони от телешко млечно бонфиле и аржентинско бонфиле с телешки момици и пресен трюфел. Но голямото изкушение – ммм! – несъмнено е финият шоколадов мус с течен ванилов център. Каква вкусна победа!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР