Бритни Спиърс от "Осанна!" до разпятието

Цяла Америка и светът са вперили поглед в жестоката драма на поп-идола Бритни Спиърс.

16 November 2007

В най-добрите си години тя беше обичана заради три неща: изглеждаше секси и невинна едновременно, имаше великолепно тяло и беше добра певица и танцьорка. Сега тя няма нищо, пише за нея пресата отвъд океана. Неотдавна я застигна и нещо, което една майка никога не би могла да преживее - съдът в Лос Анджелис й отне правата за попечителство върху двете й деца. А при оспорването на решението, в продължилото три часа изслушване, се яви само съпругът й. Бритни, според свидетели, по това време е пиела кафе в Старбъкс в Малибу. Кевин получава правата за попечителство, а певицата - възможността от време на време да вижда синовете си Шон Престън на 2 г.и Джейдън Джеймс на 13 месеца.

И докато в същия ден Кевин е отишъл в дома си, за да се погрижи за децата, Бритни се е регистрирала за нощувка в хотел Четири сезона в Бевърли хилс с група приятели. Близките й твърдят, че в момента тя е на силни антидепресанти, които я правят почти безчувствена към това, което се случва. Защото, според тях, певицата е в такова състояние, че ако започне да плаче, сигурно никога няма да може да спре. Преследвана неотлъчно от папараците, снимана в най-лошите си моменти, Бритни в момента е като подгонено животно, публично анатемосвано за всяка своя проява. На няколко пъти през последния месец й се е налагало да вика полиция, за да я изведе необезпокоявана от заведения в Бевърли хилс.

И въпреки това тя не спира с алкохола и наркотиците. Нейна приятелка твърди, че в момента е много трудно някой да й помогне, защото певицата повтаряла постоянно като мантра: „Аз съм окей. Аз съм окей. Аз съм окей." И по никакъв начин не можела да осъзнае, че животът й излиза извън контрол и че преценката й няма нищо общо с реалността. В момента продължава публично да се обсъжда дали Бритни е зависима от алкохола и наркотиците. Няма ясни и категорични доказателства за това, но пресата се опира на тълкуванията на психолози, според които човек отхвърля всички около себе си, както направи и Бритни, когато е затънал в зависимост. Факт е, че Бритни прогони от живота си майка си, мениджърите си, адвокатите си, приятелите си журналисти - всеки, който я е упреквал за начина й на живот. Сякаш певицата прави напук на всички и най-вече на себе си. Факт е обаче, че Бритни в момента все още печели по 700 000 долара на месец, а последният й сингъл Gimme more е в топ класациите на Щатите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР