Професия/ секси бог

Пробвайте новото поприще, и то на пълно работно време, със съветите на EVA

Василена Цанова 25 June 2013

Чанинг Тейтъм

Пробвайте новото поприще, и то на пълно работно време, със съветите на EVA

Преди да разкажа за тенденциите в мъжката грижа, реших, че мъжете биха имали нужда от малък стимул за прилагането им. Да, силният пол става по-суетен от ден на ден, но опитът на един расов мъжкар винаги е от полза. Особено щом става въпрос за най-сексапилния мъж за 2012 г. И то според две авторитетни издания – People и GQ. Господа (и дами), представяме ви Чанинг Тейтъм. Той има пленяващи очи и тяло, толкова горещо, че да си изпържиш яйце на него. Готви, танцува и прави страхотни масажи.
диетата Режимът за ролята на професионален борец във филма Fox-catcher се нарича „диетата на пещерняците“. При нея се консумира единствено храната на прадедите ни – месо, риба, корени и ядки. 
тренировките Пак заради същата роля му се налага да тренира по 3 пъти на ден – кардио и вдигане на тежести. Затова сега е 88 кг, но не си пада по толкова мускули и поддържа тегло от 79 кг при ръст 1,85 м.
лицето Въпреки възрастта си все още не може да си пусне „истинска“ брада. Използва електрическа самобръсначка, така винаги остават наболи косъмчета.
косата Принуден е да взема назаем стилизиращите продукти на жена си, защото тя не оставя място на тоалетната масичка дори за гела му за бръснене.

Кой сега е №1?
Да се „цапотиш с кремчета“ беше пренебрежителна фраза преди години, но сега е нормално за кожата занимание. Пръст в тенденцията имат мъжките линии с дългогодишна традиция. Nuxe Men стъпва у нас чак сега, но във Франция се предлага от 2 години. За това време серията взе три козметични награди – 1-во място в категория „Грижа за околоочния контур“ и 2-ро място за душ-гел и хидратиращ гел. В тон с мъжката природа шестте продукта от гамата са мултифункционални и подходящи за всеки тип кожа и възраст.

Оле-оле за спортните фенове
Футболните маниаци, и по-точно феновете на Реал Мадрид, ще се радват на рекламните клипове на любимите си играчи като Серхио Рамос и Алваро Арбеола за Nivea Men. Марката стана официален спонсор на клуба, което си е успешен „гол“ откъдето и да го погледнем. Добър сезон се очертава за Дейвид Бекъм и новия му аромат The Essence. Теменужени листа и лавандула навяват щастие от времето, прекарано с многочленното му семейство. Енергичността на 37-годишния спортист, продължаващ да играе, е изразена с нотки ябълка и ананас.

Честит 10-и рожден ден, Clarins Men!
Clarins отдава чест на мъжката красота вече точно 10 години. Серията наброява 20 продукта, чиито преимущества признават и най-големите пуритани:
- лесни инструкции за нанасяне
- специфични съставки, адаптирани към мъжката кожа – енергизиращ екстракт от бизонска трева, ревитализираща галанга (китайски джинджифил) и успокояващ екстракт от тученица
- лека, немазна текстура на кремовете и лосионите
- ефективност, доказана от безброй проучвания сред мъже от целия свят
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР