В рамките на добрия тон

Повече грим, отколкото дрехи, било признак на отчаяние. Предлагаме ви тонални средства с nude и антиейдж ефект

Василена Цанова 04 April 2013

Alexander McQueen

Повече грим, отколкото дрехи, било признак на отчаяние. От EVA подхождаме „коректно“ към ситуацията, предлагайки тонални средства с nude и антиейдж ефект

База за сравнение
От напластяването тип „торта“ отивате в другата крайност – никакъв фон дьо тен заради страх, че бръчките и сухите зони ще лъснат още повече. И двата варианта са изключени с Teint Visionnaire на Lancome, който издига съвършенството на кожата на недостигнато досега ниво. Двойният продукт, обединяващ високопокривен коректор и флуиден фон дьо тен, kоригира перфектно, минимизира порите и изглажда кожата. (Техниката „слой върху слой“ идва от Азия и позволява съвършено и при това леко покритие.) Повдигащият ефект на фон дьо тена на Astor е за сметка на лифтинг серума с пептиди и хиалуронова киселина.

BB*или крем суфле?
Труден въпрос. ВВ - ако нямате много време сутрин и търсите, освен no makeup look, хидратация, защита, предпазване от преждевременно стареене... Многофункционалният продукт на Nivea например може да се похвали с технологията Hydra IQ, стимулираща преноса на влага до най-дълбоките слоеве на кожата. И крем суфле, ако си падате по гурме усещанията. Хилядите въздушни балончета в текстурата на фон дьо тена Mat’ Magique на L’Oreal Paris го превръщат в своеобразен сладкиш. Лек и кремообразен, той обгръща кожата, позволявайки й да диша. Чувственото кадифено усещане е за сметка на етерични масла и полимери. Съдържащите се още матиращи кристали не само абсорбират излишния себум, но и действат като светлинен вектор, възстановявайки блясъка.


3 най-често срещани грешки:

1 светло лице-тъмно тяло

Избегнете неприятния феномен, като пробвате фон дьо тена не само върху челюстта, както сте свикнали, а и под очите и около носа. Правилно избран, цветът се слива с кожата.
2 гъбичка и пръсти вместо четка
Първите два варианта разхищават „материал“ или го трупат на едно място, докато четката слива цвета перфектно и покрива фините линии с няколко хоризонтални замаха.
3 твърде много фон дьо тен
Не покривайте всеки милиметър от лицето. Сложете там, където има зачервявания, тъмни петна и пъпчици. При точно избран нюанс никой няма да забележи приложната магия.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР