Предмет на обсъждане: ПАЛТОТО

Кристина Симидчийска 03 October 2012

Celine, Maison Martin Margiela, Thomas Tait, Acne

Не само заради жизненоважната му функция през зимните дни, но и защото връхните дрехи отдавна не са ни давали толкова възможности за забавление.

OVERSIZE - новата и задължителна вещ за есенния гардероб е с няколко размера над обичайния и навява спомени за свободолюбивите години на 80-те. Няма да сгрешите, ако преувеличите обема не само на палтото, но и на панталоните, пуловерите и позабравените през последните сезони блузони.

ПЕЛЕРИНИ VS КЪСИ НАМЕТКИ - въпросът не е дали това е перфектният избор за прехода между топлия и студения сезон, а каква да бъде дължината им – в обичайния приказен вариант до средата на бедрата или деликатно покриващи раменете в тон с изтънчените навици на дамите с благородна кръв.

КОЖАТА С КОСЪМ е подготвена за нови импровизации. Остава да решите дали ще е в скромната монохромна гама или в ярките, почти неонови цветове, миксирани във възторжени комбинации.

ПУХ изпълва новата версия на практичните парки – с повече внимание към футуристичния дизайн, по-малко – към нормите за умереност и... свенливост.

КАРАКУЛА покорява всички актуални теми – от спорт и милитъри до викторианската сцена. Кадифеният му отблясък се забелязва освен при връхните дрехи, но и при сака, поли и панталони.

РОКОКО силуетът е предизвикателството за сезона! Акцентът на ханша превръща и най-практичните палто и рокля в необичайно екстравагантна вещ. Осмелете се!



ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР