Есте Клиник гостува на Clinique

Най-добрите клиенти на Eсте Клиник бяха поканени да гостуват в най-новия бутик на Estee Lauder-Clinique-Tom Ford

17 May 2012

д-р Денкова

Най-добрите клиенти на Eсте Клиник и д-р Радина Денкова бяха поканени да гостуват в най-новия бутик на Estee Lauder-Clinique-Tom Ford в Mall Sofia. Една от водещите дерматоложки в България покани своите приятели и пациенти да се почувстват специални в атмосфера на лукс и перфектно обслужване.

Домакините Анелия Бъклова, маркетинг мениджър на Clinique, и д-р Радина Денкова, посрещнаха представителки на бизнессредите, архитектки, юристки, издателки, журналисти, за които грижата за здравето и красотата е условие за успех.
Яница Милева, управител на флагшип бутика на марката на бул. Витоша 67 в София, представи последните иновативни достижения на Clinique, единствената марка за селективна козметика в света, създадена от дерматолог. Even Better Clinical (революционната линия за справяне с един от основните проблеми на кожата днес – петната) бе представена с най-новите си попълнения. Това са лосион за мазна кожа, коректор и крем за ръце.
Най-голям интерес сред ценителите на ефикасните средства за подмладяване предизвика луксозната линия на Clinique Repairwear, която помага за заличаване на признаците на стареене, стимулира естественото производство на еластин и колаген и премахва стари щети от слънцето.

Италиански вина, ягоди с шоколад и трюфели допълниха атмосферата на изисканост и приятелство по време на партито. Така бе поставено началото на логичното партньорство между Есте Клиник и Clinique. Всички гости получиха комплименти от Clinque и обещание за още много средства за поддържане на здрава и млада кожа.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР